Wij helpen jou om je woning te verduurzamen


nullWij helpen particulieren om hun woning te verduurzamen en minder geld uit te geven aan verwarming en stroom.

In het woud van producten, regelingen, financiering (leningen, huur, lease) en subsidies hebben wij al uitgezocht wat de beste keuze is, zo maken we het voor iedereen gemakkelijk én financieel aantrekkelijk. 

Zelf ontdekten wij dat we heel veel tijd kwijt waren om alles uit te zoeken en precies te weten hoe alles zit. Deze frustratie heeft ertoe geleid dat we Smart Energy Concepts zijn begonnen omdat we weten dat veel mensen met hetzelfde probleem worstelen. Waarom zouden we niet wat wij al hebben uitgezocht en weten beschikbaar maken voor iedereen die wil besparen op energie(kosten)?


Visie

Heel veel mensen betalen teveel voor de energie die ze gebruiken simpelweg omdat ze meer verbruiken dan nodig is. Slecht voor de portemonee én voor het klimaat. De snelste besparing bereik je door minder energie te gebruiken en/of de energie zelf op te wekken. Daar kan geen energievergelijker tegenop.

Hoe?

De eerste stap die iedereen zou moeten zetten is ervoor te zorgen dat zijn huis goed is geïsoleerd. Isolatie is de beste investering die je kan doen omdat de kosten laag zijn en de besparingen hoog. Gemiddeld een rendement van 11%,  waar krijg je dat tegenwoordig nog? In ieder geval niet bij een bank.....

Door goede isolatie ga je flink besparen op je verbruik, de terugverdientijd is gemiddeld 3 jaar!


Wij helpen particulieren hun verduurzaming werkelijkheid te maken door slim gebruik van technologie om het beste advies te geven............................................................etc, etc.

Voordelen van het verduurzamen van je woning


  •  Een lagere energierekening,
  • meer wooncomfort en
  • goed voor het milieu.