Woning-eigenaren uit Lelystad starten nu met besparen ! 

Onlangs waren wij bij u aan de deur of hebben een folder achtergelaten over de mogelijkheden die u nu al heeft om op uw energiekosten te besparen.

Tijdens onze bezoeken merkten we dat er vooral veel belangstelling is voor zonnepanelen. Logisch, want met zonnepanelen bespaar je snel veel stroomkosten.

Start met het aanvragen van het GRATIS bespaarplan voor uw woning en krijgt volledig inzicht in uw besparingsmogelijkheden óf ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen op uw dak.

Samen met anderen besparen op je energiekosten

Met een collectief bespaar je meer

Smart Energy Concepts organiseert of faciliteert verduurzamings-collectieven op het gebied van isolatie en zonnepanelen.


Het gezamenlijk laten uitvoeren van deze maatregelen zorgt voor een scherpere prijs doordat het werk efficiënter en effectiever kan worden uitgevoerd als meerdere huizen in een straat of een wijk gelijktijdig worden geïsoleerd of voorzien worden van zonnepanelen.


Om maximaal voordeel te behalen is het van belang dat wij weten hoeveel deelnemers er zijn in een straat. Op basis van jouw opgave vragen wij offertes op om de beste aanbieding te kunnen doen. Je zit echter nergens aan vast, pas als jij de offerte accepteert doe je definitief mee.
Zodra wij alle aanbiedingen binnen hebben selecteren we de beste offertes en sturen die per mail aan je toe.
Vanaf dit moment doe je definitief mee en worden de werkzaamheden ingepland.

We proberen de werkzaamheden zoveel mogelijk in een korte periode uit te voeren in jouw straat. Dat is efficiënt en houdt de prijzen laag.

Volledig ontzorgd van A-Z

Via mail en onze website houden we je volledig op de hoogte van alle stappen

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden werken wij uitsluitend met onze vaste en gecertificeerde partners